Главная » 2021 » Апрель » 7 » Прем'єра книги :"Героям Слава"
10:43
Прем'єра книги :"Героям Слава"

     «Слава Героям».Ця книга невеликих розповідей про вшанування героїв, які захищають нашу Батьківщину. Ці дитячі розповіді-це художні твори. Деякі деталі не збігаються з реальними подіями, але в них відчувається повага до наших захисників та захоплення їхньою боротьбою.

     Одна тільки назва полонить читача прочитати її пізнати справжнє життя солдатів на війні. Життя військових без рідних, без домашньої одежі, без надлишку їжі, телефонного зв’язку, відсутності даху над головою…Саме в цих умовах змушені наші захисники захищати свою Батьківщину. Наші батьки, брати, друзі повертаються додому і розповідають що з ними відбувалося там. Багато про що вони мовчать, щось приховують щоб не ранити свою душу поганими спогадами. А нам все це дуже цікаво, ми хочемо знати що відбувалось на їхній «роботі». Нам лячно, інтригуючи, зворушливо…

     Ці історії про героїв, які не шкодують свого життя заради нашого світлого майбутнього. Ці люди в екстремальних умовах здатні на такі вчинки, про які навіть не здогадуються самі. Герої живуть серед нас…Вони не чим не відрізняються від нас зовні, не хизуються своїми героїчними вчинками, живуть поряд з нами в кожному містечку, селищі, місті, бо доля торкнулася кожної родини.

      Раджу всім прочитати цю книгу ,щоб пройнятися і співіснувати, не стояти осторонь від проблем Батьківщини!

 

 

 

 

                                    

Просмотров: 176 | Добавил: popowaangelin2016
Всего комментариев: 0
avatar